BİGEP KAPSAMINDA "EĞLENCELİ ÇARPMA İŞLEMİ"

Altınköy İlkokulu öğrencileriyle BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında eğlenerek çarpma işleminin sonucunu bulma etkinliği yapıldı.

İlimizdeki tüm okullarda büyük bir özveri ile uygulanan BİGEP(Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) kapsamında okulumuz öğrencilerinin eğlenerek çarpma işleminin sonucunu bulma etkinliği ile zamana karşı yarışmanın, dikkatli ve hızlı hareket etmenin etkili olduğu bir çalışma yapıldı. Etkinliğimiz, zil çalan butona daha önce basan öğrencinin ilk cevap vermesiyle başladı. Öğrenciler sırasıyla bireysel olarak çarpma işleminin sonucunu bulmaya çalıştılar. Öğrenciler, çarpma işleminin sonucunu bulmanın heyecanıyla birlikte pratik düşünerek ve hızlı hareket ederek konuyu pekiştirmiş oldular. Etkinlik sonunda öğrenciler ödüllendirildiler.

24-03-2024